On ens pots trobar?

 

Mare de Déu del Pilar, 15 (antic carrer d'en Cuc)
08003 Barcelona

Tel. 93 319 03 51

Plànol EcoConcern

El local d'Ecoconcern-Innovació Social està al centre de Barcelona, al barri de Sant Pere, molt aprop del Palau de la Música Catalana. El local és un lloc de trobada per les socies i socis i també un centre d'activitats. Té una sala d'actes amb capacitat per 50/60 persones, despatxos, sales de reunions, sala de documentació i cuina. També té una àmplia terrassa on a l'estiu es fan reunions a l'aire lliure. A la sala d'actes es programen regularment exposicions.    

Durant la setmana s'hi fan múltiples activitats com les dels Dimarts obertes al públic en general i que acaben amb un sopar; però també els Seminaris, les activitats organitzades entorn els Projectes i les reunions dels Equips de Recerca.    

La sala de documentació compta amb una petita biblioteca i hemeroteca especialitzada en temes d'innovació social (política, economia, ecologisme, interculturalitat,...) i un arxiu documental.    

El local d'EcoConcern-Innovació Social també acull altres entitats com la revista Illacrua, el Centre d'Estudis Africans (CEA) o l'Associació de Traductors i Intèrprets (ATIC). També s'hi realitzen activitats organitzades per altres col.lectius.   

Les parades de metro més properes són les de la L1 (groga) i la L4 (vermella) de plaça Urquinaona. Hi ha parades pròximes dels autobusos: 16, 17, 18, 19, 22, 28, 39, 40, 41, 42, 45, 47, 55, 141, B21, N1, N2, N3, N4, N5, N6 i N9.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tornar enrere