Seminari Economia Crítica Taifa
Equip de Recerca

 

Coordinadora: Miren Etxezarreta Zubizarreta (catedràtica d’Economia Aplicada a la UAB)

Aquest equip de treball organitza, des de fa ja cinc anys, un seminari obert que ha esdevingut un punt trobada per a les persones interessades en l’economia i que volen reflexionar sobre temes d’Economia Crítica.

El pensament econòmic està dominat per corrents formalistes, neoliberals, clarament despreocupades dels problemes econòmics reals que afecten als ciutadans. És per això que aquest grup d’economistes creu important estendre la crítica d’aquestes posicions teòriques i, així, contribuir a enriquir l’anàlisi econòmica crítica i alternativa.

La metodologia es centrarà a recomanar als assistents una sèrie de lectures sobre Economia Crítica que, en el transcurs de les trobades, es comentaran en grup i es posaran en comú.

Els grups de treball del seminari són:

Les principals activitats previstes al llarg d’ aquest curs són:

Una de les tasques que ha anat consolidant l’Equip de Recerca d’Economia Crítica ha estat la formació d’un grup de conferenciants especialitzats en temes d’Economia Crítica que col·laboren amb altres entitats participant en conferències, debats, xerrades i col·loquis.

Aquest seminari és gratuït i obert a totes aquelles persones interessades en l’economia. És necessari tenir uns coneixements d’economia a nivell de llicenciatura o darrers cursos de carrera per assistir a aquest seminari.

Ens trobem els primers dilluns de cada mes, a les 19.00 hores al local d’EcoConcern-Innovació Social.

 

Tornar enrere